http://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/header-belettering1.jpghttp://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/header-belettering2.jpghttp://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/IMG_6899.jpghttp://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/header-belettering3.jpg

Auto belettering.

Stand out of the crowd!

Autobelettering

Wilt u met auto belettering extra opvallen met uw bedrijfsauto? Ga voor autobelettering van Sticker-Direct! Wij van Sticker-Direct zorgen ervoor dat uw auto snel en deskundig beletterd wordt. Wij hebben de capaciteit om zowel één bedrijfswagen als een heel wagenpark te beletteren!
Auto belettering is een relatief goedkope manier van reclame maken en zorgt ervoor dat u zowel in de straat, in de stad als op de snelweg gezien wordt. De bedrijfsauto is het visitekaartje van uw bedrijf. Die mag toch zeker gezien worden!? Met onze full-color sticker mogelijkheden zal uw (bedrijfs)auto zeker opvallen en onderscheidt u zich van uw concurrenten!

Ook uw eigen (personen) auto, uw bestelauto, uw bestelbus, uw bestelwagen of zelfs uw vrachtwagen kunnen wij beletteren! Wanneer u aangegeven heeft interesse te hebben, gaan wij graag met u om tafel om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Wellicht heeft u zelf al een ontwerp gemaakt, of staat u juist open voor onze ideeën. Na de kennismaking en het bespreken van uw budget, brengen wij een passende offerte uit. Wanneer de offerte door u goedgekeurd is, plannen we de afspraak voor het beletteren in.

Auto beletteren in Leeuwarden / Friesland

Sticker-Direct is gevestigd op Industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden. Door de persoonlijke aanpak en onze deskundigheid, weten inmiddels klanten uit heel Nederland ons te vinden. Heeft u geen tijd om naar ons in Leeuwarden te komen? Bel ons gerust op om de mogelijkheden voor auto bestickeren op locatie te bespreken!

Wilt u weten welke auto’s wij al beletterd hebben? Bekijk hier ons portfolio!

De beste folie

Voor het beletteren van uw bedrijfswagen maken wij gebruikt van zeer geavanceerde folies. De folies moeten tenslotte wasstraat- en UV-bestendig zijn. De letters mogen uiteraard niet verkleuren en zeker niet loslaten. Wij maken onder andere gebruik van de folies van Hexis en Avery Dennison. Met de belettering van Sticker-Direct heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor autobelettering!