http://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/IMG_0372.jpghttp://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/IMG_0371.jpghttp://sticker-direct.nl/wp/wp-content/uploads/2013/02/IMG_0368.jpg

Miedema Edelstomerij.

Citroen Jumper L2H2 belettering.

Project omschrijving.

Na 7 jaar was de Mercedes Sprinter van Edelstomerij Miedema uit Leeuwarden toe aan vervanging. Er is gekozen voor een Citroen Jumper L2H2 om de kleding netjes in te kunnen vervoeren.

Voor de belettering is ervoor gekozen om de huidige huisstijl ietwat aan te passen. We hebben het logo aangepast om de wasserij meer onder de aandacht te brengen. Op de voorzijde van de bus is er een water splash geplaatst, door middel van transparante full-colour folie. Door deze folie schijnt het wit van de lak door de afbeelding. Aan de achterzijde is gekozen voor een full-colour afbeelding. Deze is voorzien van het logo en de contactgegevens.

Op de zijkanten is er gekozen voor een relatief cleane uitstraling. We hebben het aangepast logo aan weerszijden geplaatst, met bijpassende slogan. Ook hier hebben we de belangrijkste zaken naar voren gebracht.