Auto wrappen

Auto wrappenAuto wrappen? Sticker Direct is uw partner in het wrappen van auto’s, ook wel Car wrapping genoemd. Of u nu uw spoiler, spiegels, grill of zelfs u hele auto wilt wrappen, bij Sticker Direct bent u aan het juiste adres! Sticker Direct heeft meerdere jaren ervaring in het wrappen van auto’s. Benieuwd welke auto’s wij van folie hebben voorzien? Bekijk ons portfolio!

Wrappen, stap voor stap!

Het wrappen van een auto is een zeer precies werkje. Het wrappen van een auto gebeurt in 5 verschillende stappen:

 1. Wrap ontwerp
  Allereerst bespreken we samen uw wensen. De wensen verwerken wij in een ontwerp, waarvan u een digitale proefdruk ontvangt. Wanneer de proefdruk akkoord is, plannen we een afspraak in om uw auto onderhanden te nemen.Diverse auto-onderdelen zullen gedemonteerd moeten worden, zoals de bumper, rubbers, grill, spiegels en achterlichten. Alleen zo kunnen wij een perfect en naadloze wrap garanderen.
 2. Vetvrij maken van uw auto
  De volgende stap is het vetvrij maken van de gehele auto. We werken met speciale middelen die geschikt zijn voor het behandelen van uw auto.
 3. Folie plakken
  De folie wordt verwarmd om een bepaalde elasticiteit te krijgen. Daarna kunnen we gaan plakken! Na het plakken, verwarmen wij de folie nogmaals zodat de folie zijn nieuwe vorm behoudt.
 4. Controle
  Ten slotte controleren wij de gehele wrap en lopen we alle hoekjes en naden na. Wanneer wij 100% tevreden zijn, krijgt u van ons een telefoontje om de auto weer op te halen! In overleg kunnen we de auto ook bij u ophalen en terugbrengen.
 5. Eindresultaat
  Bent u net zo tevreden als wij? Dan ontvangen we graag een foto van het eindresultaat!

Wrap folie

Wij maken gebruik van professionele folie’s van gerenommeerde merken zoals: 3M, Avery-Dennison en Hexis. Deze folies beschermen uw auto tegen krassen en andere beschadigingen. Onze folies hebben een perfecte vormbaarheid en lijmlaag. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze en een top ontwerp. U heeft bij ons de keuze uit veel verschillende soorten wrapfolie. De keuze bestaat onder andere uit: glanzende folie, matte folie, carbon folie, leder folie, ultra-sparkle folie, metallic folie en chroom folie. Staat de gewenste folie er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Neem direct contact op!